De verkiezing

Hoe gaat de verkiezing in zijn werk?
De Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Deelname aan de verkiezing betekent een mooie kans om te bepalen waar jouw winkel staat binnen de lokale markt en daarbuiten. Na drie intensieve juryrondes, bestaande uit mystery guests, een vakjury en een check van online prestaties, worden tijdens het finale event de regiowinnaars bekend gemaakt en hieruit de beste Tweewielerwinkel van Nederland gekozen.

Winkels kunnen niet meer voorgedragen worden door consumenten. Consumenten kunnen wel stemmen op hun favoriete winkel voor de titel Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar. Annemarie Visser: “Voor de gewone titel gaan weer terug naar de opzet uit het verleden. Iedere winkel kan deelnemen en de jury kiest hieruit toonaangevende bedrijven die genomineerd worden voor de titel.”

10 redenen om mee te doen
1. Een mystery visit t.w.v. € 99
2. Rapportage van de mystery visit
3. Toegang tot een benchmark, waarmee je makkelijk kunt zien hoe je scoort ten opzichte van je landelijke en lokale concurrenten.
4. Promotiematerialen t.b.v. de Publieksprijs
5. Veel aandacht in landelijke, lokale en regionale media
6. Veel media-aandacht van Tweewieler (speciale uitgave, nieuwsberichten op website, etc.)
7. Stemapplicatie voor consumentenstemmen
8. Twee toegangskaarten voor de uitreiking
9. Certificaat als bewijs van deelname
10. Erkenning voor de branche en eeuwige roem want je hoort bij de top Tweewielerwinkels van het jaar!

En nog veel meer..

Al overtuigd om mee te doen met de Tweewielerwinkel verkiezing? Meld je dan hier aan!
 

Lees hieronder het overzicht van de weg naar de finale!

Ronde 1 | Inschrijving | t/m 23 november 2018
De verkiezing voor Tweewielerwinkel van het jaar start bij je inschrijving. Het inschrijfformulier is de eerste toetsing. We vragen je te motiveren waarom jouw bedrijf mee moet doen aan het jurytraject.

Op basis hiervan wordt de eerste selectie gemaakt door een vakkundige en onafhankelijke vakjury. De beste inzendingen gaan door naar de volgende ronde.


Ronde 2 | Online check & Mystery guest | december t/m februari 2019
In de tweede ronde krijgen alle geselecteerde winkels een online check en onaangekondigd een mystery guest over de vloer. De jury maakt een beoordeling aan de hand van een vragenlijst. Op basis van deze scores (vakjury 80% & mystery guest 20%) worden de beste Tweewielerwinkels geselecteerd.

Online check
Door een ervaren online deskundige wordt een online check uitgevoerd. Jouw website en positie van de website wordt bekeken en ook het gedrag op social media wordt gemeten. Super handig om te weten wat jouw online positie is.

Mystery visit
De mystery visit is een onaangekondigd en anoniem bezoek. Je winkel wordt beoordeeld door het oog van de consument.
 

Ronde 3 | Vakjury
De 4 regiowinnaars krijgen een aangekondigd bezoek van de vakjury. Op basis van deze bezoeken wordt de definitieve ranking bepaald van de Regiowinnaars en de Publieksprijs. Ook wordt dan de winnaar van de Tweewielerwinkel van het jaar 2019 beknd gemaakt op basis van het aantal consumentenstemmen.

Bekendmaking
De winnaars van de verkiezing worden bekendgemaakt tijdens Bike MOTION op zondag 3 maart 2019, locatie Jaarbeurs in Utrecht. Verdere informatie en details volgen en worden vermeld door vakblad Tweewieler op www.tweewieler.nl.

Onderzoeksrapportages
Rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken ontvang je de dag na het event via het e-mailadres dat bij de inschrijving is opgegeven. Indien dit mailadres tussentijds wijzigt, kun je deze wijziging doorgeven via vragen@tweewielerwinkelvanhetjaar.nl


Publieksprijs: Favoriete Tweewielerwinkel van het jaar
Je kunt als winkel gekozen worden door het publiek en dan maak je kans om Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 te worden. Dit staat volledig los van het vakjurytraject en alleen de stem van jouw klanten geldt. Een hele eer om deze prijs te winnen! Als je jouw winkel hebt aangemeld, doe je automatische mee met de publieksprijs.


Genoeg redenen om mee te doen met dé Tweewielerwinkel verkiezing. Dus meld je hier aan en maak kans om Tweewielerwinkel van het jaar 2019 te worden.

 

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details