De eindstand is bekend!

Het stemplatform is gesloten en de stemmen zijn geteld! Vanuit de klantbeoordelingen is een ranking gemaakt naar Gemeentewinnaars en Provinciewinnaars. De eindstanden per gemeente en per provincie vindt u door hieronder een keuze te maken.

Bekijk hier de eindstand per gemeente

Bekijk hier de eindstand per provincie

Bekijk hier de eindstand in Vlaanderen

De Provinciewinnaars zijn de finalisten in de Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing. Deze winkels worden door de vakjury bezocht (onder meer voor gesprek met de ondernemer), er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en de winkels krijgen bezoek van een Mystery Shopper die rapport uitbrengt.

Op basis van al deze facetten wordt de uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 gekozen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens ons Tweewieler Retail Trends congres 2017, op maandag 3 april in Burgers' Zoo. Voor zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars is er dan extra aandacht, dus hou deze datum alvast vrij in de agenda, we zien u daar graag!

Behoort u niet tot de Provinciewinnaars, maar wilt u toch graag een bezoek van een mystery shopper? Kijk voor meer informatie op www.tweewieler.nl/mysteryvisits.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Word Vriend van de Verkiezing en uw logo komt hier:
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein