Het kan zijn dat u als genomineerde vragen heeft over de verkiezing. Op deze pagina vindt u de antwoorden op de door genomineerden meest gestelde vragen. Onderaan vindt u de contactgegevens van de organisatie voor het geval uw vraag hieronder niet vermeld staat.

1. Ik heb promotiemateriaal besteld, maar ik heb dit nog niet ontvangen.
De levertijd van het promotiemateriaal bedraagt circa 2-3 werkdagen. Ga dus eerst na wanneer u een bestelling gedaan heeft en of er sindsdien al meer dan 3 werkdagen versterken zijn. Heeft u na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met drukwerkpartner Printshare via mail of telefoon


2. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing of iemand nomineren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kunt u zien wie er tot nu toe de genomineerden behoren. Staat uw favoriete tweewielerwinkel nog niet in dit overzicht, dan kunt u deze hier nomineren.


3. Wie mogen er tweewielerwinkels nomineren?
Iedereen mag een tweewielerwinkel nomineren. Als klanten u nomineren ontvangt u daarvan automatisch bericht.


4. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem.


5. Wat is het voordeel om actief aan de verkiezing mee te doen?
De te winnen titel levert veel publiciteit op, trotse medewerkers en aantrekkingskracht richting nieuwe klanten. Ook ontvangen de winnaars een prachtige gratis  uiting om de titel uit te dragen.


6. Hoe wordt de eindstand bepaald?
De eindstand wordt bepaald op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen en het beoordelingscijfer beiden voor 50% meetellen. Om gemeentewinnaar te worden zijn minimaal 75 stemmen nodig. Eindigen twee genomineerde winkels in 1 gemeente exact gelijk, dan wint degene met de hoogste beoordeling.


7. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Bestel nu alvast posters en flyers met de naam van uw tweewielerwinkel er op. Niet verplicht, wel betaalbaar. Meer info over posters en flyers op maat Daarnaast is het de moeite waard om uw nominatie via Social Media zoals Facebook en Twitter uit te dragen. Tot slot werkt het uitstekend indien u uw klanten een e-mail kunt sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over uw nominatie.


8. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing en als ik eenmaal genomineerd ben, moet ik dan nog iets doen om de deelname te activeren?
Alle tweewielerwinkels kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Op deze pagina kunt u zien welke tweewielerwinkels nu tot de genomineerden behoren. Staat uw tweewielerwinkel nog niet in dit overzicht, dan kunt u zich hier aanmelden. Als klanten u nomineren ontvangt u daarvan automatisch bericht.


9. Hoe kan de naam van mijn tweewielerwinkel gewijzigd worden?
Indien de naam van uw tweewielerwinkel nog niet goed vermeld wordt op de internetsite, dan kunt u een e-mail sturen naar vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl


10. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer. Wel is het mogelijk om aan het eind van de verkiezing een benchmarkrapport te ontvangen met daarin alle beoordelingen en verbeterpunten die bij het stemproces zijn ingevuld door de consument.


11. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende tweewielerwinkels biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wellicht wilt u nog even een keer kijken welke kansen en voordelen de verkiezing biedt. Wilt u toch echt niet meer genomineerd zijn, klik dan hier. 


12. Maken niet alleen de grote tweewielerwinkels kans op de gemeentetitel?
De eindstand wordt bepaal op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen en het beoordelingscijfer beiden voor 50% meetellen. Op die manier maakt een kleine tweewielerwinkel net zoveel kans als een grote tweewielerwinkel. Om gemeentewinnaar te worden zijn minimaal 75 stemmen nodig. 


13. Welke provincies in België doen mee?
Genomineerde tweewielerwinkels mogen meedoen in 5 Belgische provincies. In verband met de voertaal (Nederlands) heeft de organisatie de Belgische provincies bepaald op: West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant. Vlaamstalige tweewielerwinkels in het Brussels Hoofdstedelijke Gewest die willen meedoen, rekent de organisatie als behorend tot de provincie Vlaams-Brabant.


Heeft u een andere vraag, stel die dan via vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl of neem rechtstreeks contact op met de moderator van de verkiezing: Niels Groot, telefoonnummer 06-48853564.

Organisatie

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Hoofdsponsor
Vrienden van de verkiezing
In samenwerking met
Powered by

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details