Tweewielerwinkel van het jaar 2019: de 25 genomineerde bedrijven
3 jan 2019
De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 gaat de volgende ronde in. Uit de vele aanmeldingen zijn door de vakkundige, onafhankelijke vakjury 25 bedrijven genomineerd.
Jury onder de indruk van niveau bedrijven
1 jan 2019
De onafhankelijke jury van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing is onder de indruk van de bedrijven die zich hebben aangemeld voor de verkiezing. Voorzitter Ferry Smith: “Het zijn stuk voor stuk topondernemingen die kans maken op de titel.
Laatste dagen om in te schrijven!
29 nov 2018
De tijd begint nu echt te dringen: a.s. dinsdag 4 december is de deadline voor de verkiezing van de prestigieuze titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Er zijn al veel inschrijvingen binnen en het belooft weer een spannende strijd te worden.
‘Verkiezing levert deelnemers altijd iets op’
12 nov 2018
Heb jij jouw winkel al aangemeld voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019? Je hebt nog tijd tot 4 december a.s. Juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB is vanaf het begin, 22 jaar geleden, betrokken bij de verkiezing.
Vakjury Tweewielerwinkel van het Jaar kiest genomineerden en finalisten
10 nov 2018
De eerste aanmeldingen voor deelname aan de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 zijn binnen. Heeft u zich al ingeschreven? Vraag het inschrijfformulier aan en geef aan waarom u denkt dat uw bedrijf de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 zou moeten worden.
Deelname aan verkiezing zorgt voor bekendheid
9 nov 2018
Meedoen aan de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar levert gegarandeerd aandacht op, ook in de branche bij fabrikanten en leveranciers. Provinciewinnaar Zeeland 2018, Davey Jansen van Jansen Wielersport in Heinkenszand, merkte dat vorig jaar: “Ik zat toen net vijf maanden in een nieuw pand en ons bedrijf bestond bijna 6 jaar.
Inschrijving verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 sluit 4 december
9 nov 2018
Heb jij het inschrijfformulier al aangevraagd? Jurylid en redacteur Hedwig Berendsen merkt vaak dat bedrijven soms twijfelen of ze mee zullen doen aan de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. “Ik kom voor Tweewieler vaak bij tweewielerbedrijven die prima mee zouden kunnen doen.
Heb jij jouw winkel al ingeschreven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019?
5 nov 2018
Het vakblad Tweewieler neemt al weer 22 jaar het initiatief om de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing uit te schrijven. In al die jaren heeft de verkiezing vele deelnemers, genomineerden, finalisten, Provinciewinnaars en mooie, uiteenlopende winnaars gekend.
2Wielers Martin Jeuring wint titel De Beste van Nederland
19 okt 2018
RTL4 heeft de winnaars bekendgemaakt in de strijd om de titel De Beste van Nederland. In een televisieprogramma werden de afgelopen maanden de 12 fietsspecialisten voorgesteld die meededen om de titel.
Fotoreportage uitreiking Tweewielerwinkel van het Jaar 2018
18 okt 2018
Alle foto’s van de uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Met foto’s van de aanwezige Gemeente- en Provinciewinnaars en foto’s van de netwerkborrel voor en na de uitreiking.
VIDEO uitreiking Tweewielerwinkel van het Jaar 2018
15 okt 2018
Bekijk de video van de uitreiking in 2018
De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar afgelopen zondag was zeer geslaagd. De Provinciewinnaars en Gemeentewinnaars konden met hun team de bijeenkomst bezoeken en daar werd volop gebruik van gemaakt.
30 nov -1
Organisatie

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Hoofdsponsor
Vrienden van de verkiezing
In samenwerking met
Powered by

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details