Uw stempagina gaat aanstaande maandag live!

geplaatst op donderdag 17 november 2016

logo-Tweewielerwinkel-van-het-Jaar-2017-uitsnede


Uw klanten kunnen vanaf maandag 21 november 2016 stemmen op uw winkel in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2017. Vanaf die datum, tot en met 8 weken erna, kunnen consumenten een beoordeling in cijfers en een review over uw winkel geven via www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl.

Zoals vaak, wanneer je iets nieuws in de stijgers zet, kom je kleine onverwachte obstakels tegen. Zo hebben wij beloofd dat u omstreeks half november nog een herinneringsmail zou ontvangen over de verkiezing en uw stempagina. Door technische belemmeringen in onze database blijkt dat niet mogelijk. Begin november heeft u een brief ontvangen met daarin informatie over de verkiezing.

Surf naar www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

Op de site www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl vindt u alle informatie over de verkiezing. Heeft u de brief begin november niet ontvangen en wilt u wel meedoen, dan kunt u zich aanmelden met een mail naar: vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. De komende dagen worden de unieke stempagina’s per winkel in het systeem vastgelegd. Mocht u toch niet willen meedoen en zich nog niet hebben afgemeld, dan kunt u dit aangeven door te mailen naar: vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl.

Klanten laten stemmen = meedoen!

In het eerste traject van de verkiezing staat uw klant centraal. Hoe ervaart die uw winkel, hoe vindt hij de sfeer, het assortiment, de prijs-kwaliteitverhouding, het vakmanschap van uw personeel? Het leuke is dat uw klant hier cijfers voor kan geven, en uw winkel, die u zelf misschien nog niet helemaal perfect vindt, kan waarderen met hoge cijfers.

Stuur gewoon een mailing

U kunt een e-mail over de verkiezing sturen naar uw klantenbestand. De conversie hiervan is hoog, mensen willen graag persoonlijk worden ‘aangesproken’. In deze mail zet u de deeplink naar uw persoonlijke stempagina, via welke klanten rechtstreeks op uw stempagina komen. U maakt het uw klanten op die manier zo makkelijk mogelijk. In de winkel kunt u uw klanten persoonlijk aanspreken om ze te laten stemmen. Als de klant heeft afgerekend, kunt u vragen of hij tevreden is en ter plekke wil stemmen. De url is de stempagina van uw winkel, en de klant hoeft alleen maar de flow te volgen.

iPad op toonbank

In die eerste consumentenronde wordt aan de hand van de klantbeoordelingen de ranking gemaakt naar Gemeentewinnaars en vervolgens naar Provinciewinnaars. Vraag dus veel aandacht voor uw bedrijf, leg een iPad met uw unieke url als Homepage op uw toonbank, geef klanten die stemmen een klein cadeautje, spoor uw klanten via Facebook aan om op uw winkel te stemmen en maak gebruik van het gratis of gepersonaliseerd promotiemateriaal, wat u kunt vinden op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl.

75 stemmen is de ondergrens

Mocht u uw klanten laten stemmen via een iPad winkel, dan moet de klant een e-mailadres invullen. Hiermee wordt voorkomen dat dezelfde persoon herhaaldelijk kan stemmen. Ook hebben we voor een eerlijke ranking gekozen voor een minimumaantal stemmen van 75. Deze ondergrens (75 stemmen binnen halen = meedoen) lijkt ons een haalbare binnen de stemperiode van 8 weken (het stemplatform sluit op 13 januari 2017). 10 stemmende klanten per week, dat gaat zeker lukken!

Wij wensen u alvast heel veel succes vanaf aanstaande maandag en de weken erna!

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein