Verkiezing leeft in Vlaanderen

geplaatst op woensdag 14 december 2016

logo-Tweewielerwinkel-van-het-Jaar-2017-uitsnede

Vlaanderen telt mee als 1 provincie. Het aantal genomineerde winkels staat per 9 december op 76, en is dus prima te vergelijken met de grotere Nederlandse provincies zoals Zuid- en Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Overigens wordt ook in België fanatiek gestemd en zijn de winkels dit enthousiast aan het promoten, van de 76 winkels hebben reeds 9 de ondergrens van 75 stemmen gehaald per  9 december 2016, slechts 2 weken na de start van het stemplatform.

Winkel nomineren 

Ontbreekt uw winkel nog in de lijst met genomineerde winkels en wilt u deze toevoegen, ga dan naar de button Nomineren onderaan de homepage. Daarna klikt u op de button: Ik ben eigenaar of medewerker van een tweewielerwinkel in Vlaanderen. Deze leidt u naar een formulier waar u uw winkel kunt aanmelden. Ook uw klanten kunnen uw winkel aanmelden via de button: Ik ben een klant van een tweewielerwinkel in Vlaanderen.

Posters en flyers beschikbaar 

Via de website www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl kunt u promotiemateriaal downloaden zodat u al uw klanten kunt informeren over uw nominatie. En ze kunt aan te sporen om op u te stemmen.
Er zijn ook gepersonaliseerde posters en flyers te bestellen.

Aanmelden voor Tweewieler nieuwsbrief 

Op de website www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl leest u alles over de verkiezing. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de verkiezing en ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief via www.tweewieler.nl/nieuwsbrief .

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein