SAVE THE DATE: Uitreiking op 3 april 2017 in Burgers’Zoo

geplaatst op dinsdag 27 december 2016

logo-Tweewielerwinkel-van-het-Jaar-2017-uitsnede

Tweewieler zet zich weer volledig in om een programma in elkaar te zetten voor u dat u handvatten geeft om uw winkel in de veranderende markt een boost voor de toekomst te geven. Met sprekers die de vertaalslag van theorie (omnichannel, customer journey) maken naar de praktijk.

Prikkeltheaters

In prikkeltheaters leert u door de ogen van de consument naar uw eigen winkel te kijken, en die klant te verleiden. Wordt een case beschreven over de zichtbaarheid op internet. Noteer 3 april 2017 alvast in uw agenda! Op tweewieler.nl volgt informatie over het volledige programma en inschrijven.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein