Eerste Provinciewinnaars Tweewielerwinkel van het Jaar bezocht

geplaatst op donderdag 2 maart 2017

IMG_4704-272x181

In de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 zijn de eerste twee Provinciewinnaars bezocht. Gisteren kregen Roggeveld Fietsen (Provinciewinnaar Groningen) en Meinsma Fietsen (Provinciewinnaar Friesland) bezoek van de jury. Gewapend met een checklist van punten waarop alle Provinciewinnaars beoordeeld worden, ging het juryteam door de winkel. Aansluitend werden ondernemers Johan en Petra Roggeveld en Hans en Inge Meinsma aan de tand gevoeld over tal van actuele onderwerpen. De komende weken worden de overige Provinciewinnaars bezocht, waarna in een gezamenlijk juryoverleg met alle juryleden de eindwinnaar wordt bepaald. Daarbij schuift ook een accountant aan die de bedrijven financieel gaat beoordelen. Verder telt het oordeel mee van de Mystery Shopper die momenteel ook de winkels bezoekt. De uiteindelijke winnaar van de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 wordt op 3 april a.s. feestelijk bekendgemaakt tijdens Tweewieler Retail Trends in Burgers’ Zoo in Arnhem.

 

Programma en aanmelden

Er zijn al veel aanmeldingen binnen voor het congres van tweewielerdetaillisten. En dat is ook echt de doelgroep waar deze dag zich op richt. Bij het samenstellen van het programma is het uitgangspunt om ondernemers tijdens de dag concrete handvatten te geven voor een goede bedrijfsvoering nu en in de toekomst. Datum en locatie: maandag 3 april in Burgers’ Zoo bij Arnhem (gratis parkeren). Voor volledig programma en aanmelden, surf naar www.tweewielerretailtrends.nl.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein