Al ruim 5.000 stemmen in 1e week

geplaatst op donderdag 9 november 2017

logo

Via het stemplatform tweewielerwinkelvanhetjaar.nl zijn in de 1e week al ruim 5.000 stemmen uitgebracht op tweewielerwinkels. Bij de vorige editie was de eindstand bijna 37.000 consumentenstemmen (36.462), en de uitdaging is om deze editie nog meer consumenten te enthousiasmeren mee te doen. Op 15 november publiceren we de 1e tussenstand.

Die tussenstand is weer een spannend moment om te zien hoe u ervoor staat met uw winkel. En om richting uw klanten nog een tandje bij te zetten om ze te laten stemmen. Het is een extra moment van aandacht voor en van uw klant. Die kan ook een review over uw winkel achterlaten op het stemplatform. Bent u nog niet aangemeld om mee te doen? Dat kan nog via de webpagina tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/nomineren.

Stemmen kan nog tot 24 december
Het stemplatform www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl met uw eigen unieke url blijft nog actief tot aan 24 december. U heeft nog een paar weken de tijd om klanten te enthousiasmeren om hun stem uit te brengen. Social media werkt goed om stemmen te krijgen. Zoals Angelique Hendriks van Tweewieler Thijs Hendriks uit Wanroij kan beamen: “De verkiezing hebben wij vorige keer promotioneel goed uitgebuit. Daar is heel enthousiast op gereageerd, ook op social media.”

Klantmailing
Ook een e-mail over de verkiezing sturen naar het klantenbestand werkt goed. De conversie hiervan is hoog, mensen willen graag persoonlijk worden ‘aangesproken’. In deze mail zet u de deeplink naar uw persoonlijke stempagina, via welke klanten rechtstreeks op uw stempagina komen. U maakt het uw klanten op die manier zo makkelijk mogelijk. Hoe meer stemmen, hoe leuker.

Vragen over tweewielerwinkelvanhetjaar.nl mailen
Er is een speciale moderator voor de verkiezing die tijdens de stemperiode al uw vragen beantwoordt, Niels Groot. Voor al uw vragen en opmerkingen over de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar kunt u een mail sturen naar: vragen@tweewielerwinkelvanhetjaar.nl.

Voorwaarden om mee te doen
Genomineerde winkels moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Kijk voor de voorwaarden om mee te doen op tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/voorwaarden.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein