BLOG Tweewielerondernemers laat uw klanten stemmen

geplaatst op donderdag 2 november 2017

Hoofdfoto-272x181

 

Sinds gisteren is het stemplatform voor de Tweewielerwinkel van het Jaar actief. Ik ben al diverse jaren jurylid van de verkiezing. In die hoedanigheid gaan we als jury in teams op pad om de finalisten te bezoeken. Aan het eind komen we dan bij elkaar om gezamenlijk de winnaar te bepalen. Dat leidt vaak tot verhitte discussies. We kijken als jury naar het totaalplaatje: hoe is de inrichting van de winkel, hoe ziet de werkplaats eruit, wat wordt er gedaan aan marketing, wat is de visie van de ondernemer en hoe ziet hij of zij de toekomst?

Waar voelt klant zich welkom?
Allemaal heel belangrijke zaken, maar ik vind iets anders misschien nog wel belangrijker: is de ondernemer een prettige man of vrouw waarbij ik me welkom voel? Want als ik dat zo ervaar, ervaren klanten dat ook. Waar voelt de klant zich gezien, waar voelt de klant zich thuis? En dan maakt het niet uit of een winkel groot of klein is.

Gepassioneerde ondernemers
Ik interview regelmatig ondernemers voor ‘Trots op mijn bedrijf’ en het valt me op hoeveel gepassioneerde ondernemers er in de tweewielerbranche werken. Met hart voor de zaak en liefde voor het vak. Dus ik zou zeggen: tweewielerondernemers in Nederland en België, doe mee aan de verkiezing! Laat uw klanten stemmen en profiteer van de gratis publiciteit die u daarmee kunt halen.

Aandacht in de media en van klanten
Ik heb vorig jaar als jurylid diverse – ook kleinere – Provinciewinnaars bezocht die super trots waren op deze titel en zich verbaasden over alle aandacht die ze in de media en van klanten kregen. Die gewoon mee zijn gaan doen en dan maar zo Provinciewinnaar werden.

Familiebedrijven en nieuwkomers
Ik ben op bezoek geweest bij familiebedrijven die al heel lang in de branche zitten, maar ook bij een ondernemer die in een andere branche werkte, daar niet gelukkig was en een paar jaar geleden besloot met een fietsenwinkel te beginnen. En het zo goed doet dat hij inmiddels alweer naar een groter pand verhuisd is. En ik snap zijn succes, hij en zijn vrouw zijn gewoon écht prettige mensen! 

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein