Stemmen op verkiezing kan nog tot en met 24 december

geplaatst op donderdag 16 november 2017

Tweewielerwinkel-van-het-jaar-2017-138-272x181

De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar vindt dit keer plaats op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Sinds het openen van het stemplatform hebben al veel klanten gestemd, inmiddels zijn er 11.588 stemmen uitgebracht. En als u nog niet meedoet met uw winkel, er is nog volop tijd. Het stemplatform blijft actief tot en met 24 december 2017.

Op de website kunt u kijken hoeveel klanten op uw winkel gestemd hebben. U kunt meedoen aan de verkiezing door zelf uw winkel te nomineren. Dat kan door een mail te sturen naar vragen@tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. Uiteraard kunnen uw klanten ook uw winkel nomineren. Dit stemplatform is sinds 1 november actief. Een week later hadden al ruim 5.000 consumenten hun stem uitgebracht.

Stemmen worden gecontroleerd
Voor publicatie van de tussenstand wordt door Vote Company, het bedrijf dat het stemplatform voor ons organiseert, een fraudecontrole uitgevoerd. Dit bedrijf heeft veel ervaring met dit soort verkiezingen en ziet direct wanneer er meerdere keren vanaf een eigen domein gestemd wordt of wanneer er heel negatief door een retailer op een collega wordt gestemd. Deze stemmen worden verwijderd uit de eindstand.

Nog volop tijd om stemmen te werven voor verkiezing
De tweede tussenstand van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar wordt bekend op 6 december, er is dus nog volop tijd om uw klanten te laten stemmen. Bij de tussenstand op de site van de verkiezing kunt u zien hoe u ervoor staat en weet u wat u nog moet doen om bovenaan te komen in uw gemeente of zelfs provincie. Begin januari 2018 zal de definitieve uitslag bekend worden.

Uitreiking op Bike MOTION
De uitreiking is tijdens een speciaal evenement op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Deze beurs wordt dit jaar op 2, 3 en 4 maart 2018 gehouden, tegelijk met e-Bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs. Uitreiking tijdens Bike MOTION Benelux.

Feestelijk evenement
Op de zondagmiddag 4 maart is er een feestelijk evenement in het Jaarbeursgebouw waarbij de Provinciewinnaars worden voorgesteld en de uiteindelijke winnaar (bepaald door de vakjury) wordt uitgeroepen. Voor Gemeentewinnaars die aanwezig zijn bij de uitreiking op 4 maart in Utrecht, regelt de organisatie van de verkiezing weer dat ze op de foto kunnen en het benchmarkrapport en de reviews van hun klanten ontvangen.

Programma Tweewielerwinkel van het Jaar
De feestelijke uitreiking start met ontvangst met koffie en thee (14.30 – 15.00 uur). Van 15.00 – 15.30 uur is de uitreiking van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Daarna kunt u verder praten met collega’s tijdens de Tweewieler netwerkborrel (tot 16.30 uur).

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein