Uitreiking Tweewielerwinkel van het Jaar op Bike MOTION

geplaatst op donderdag 23 november 2017

Tweewielerwinkel-van-het-jaar-2017foto

De tweede tussenstand van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar wordt bekendgemaakt op 6 december. U heeft dus nog volop tijd uw klanten enthousiast te maken voor de verkiezing en hoog te eindigen in uw provincie. Dit jaar is de uitreiking van de verkiezing op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux.

Om mee te dingen naar de titel Gemeente- of Provinciewinnaar moeten minimaal 75 stemmen of meer gehaald zijn. Op de site van de verkiezing kunt u onder het kopje Tussenstand zien hoeveel stemmen u al gehaald heeft en hoe u ervoor staat in uw gemeente. Stemmen kan nog tot en met 24 december 2017. Begin januari 2018 wordt de definitieve uitslag bekendgemaakt.

Promotiemateriaal
Om u te ondersteunen bij de promotie richting klanten is op de site van de verkiezing volop promotiemateriaal te vinden waarmee u kunt laten weten dat u genomineerd bent. Er zijn posters beschikbaar, er zijn omslagfoto’s voor Facebook en banners met teksten als ‘Stem op ons’ met het logo van de verkiezing.

Uitreiking op Bike MOTION
De uitreiking is tijdens een speciaal evenement op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Deze beurs wordt in 2018 op 2, 3 en 4 maart gehouden, tegelijk met e-Bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs. Rondom deze beurzen is er veel aandacht van de landelijke pers.

Feestelijk evenement
De uitreiking van de verkiezing is op de zondagmiddag 4 maart 2018 tijdens een feestelijk evenement in het Jaarbeursgebouw. Daar worden de Provinciewinnaars voorgesteld en is de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar van de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018.

Programma Tweewielerwinkel van het Jaar
De feestelijke uitreiking start om 14.30 uur met ontvangst met koffie en thee. Van 15.00 tot 15.30 uur is de uitreiking van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Daarna is tot 16.30 uur de Tweewieler netwerkborrel.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Organisatie
Ambassadeur
AGM Scooters
Vrienden van verkiezing
 
 
 
Ook Vriend van de Verkiezing worden? Kijk hier voor de mogelijkheden!
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein