Heb jij jouw winkel al ingeschreven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019?

Heb jij jouw winkel al ingeschreven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019?
5 nov 2018

Het vakblad Tweewieler neemt al weer 22 jaar het initiatief om de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing uit te schrijven. In al die jaren heeft de verkiezing vele deelnemers, genomineerden, finalisten, Provinciewinnaars en mooie, uiteenlopende winnaars gekend.

De Provinciewinnaars, finalisten en winnaars varieerden van kleine winkels tot grote winkels, van speciaalzaken tot winkels voor een breed publiek of online gespecialiseerde bedrijven. Elke ondernemer wordt op de specifieke opzet van de winkel en de daaraan gekoppelde marktbenadering beoordeeld voor een deskundige vakjury. De verkiezing is op zoek naar een bedrijf dat een voorbeeld is voor de branche.

Inschrijfformulier aanvragen

De eerste aanmeldingen voor deelname aan de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 zijn binnen. Heb jij jouw winkel al ingeschreven? Vraag het inschrijfformulier aan en geef aan waarom jij denkt dat jouw bedrijf de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 zou moeten worden. Inschrijven kan op de speciale website.www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/aanmelden.

Selectie inschrijvingen

Na aanmelding ontvang je van ons een uitgebreid inschrijfformulier waarop je gegevens over jouw bedrijf moet invullen, met omzetgegevens van de winkel en werkplaats. Samen met een aantal duidelijke foto’s van uw winkel en werkplaats stuur je dit formulier op naar Tweewieler, waarna half december de vakjury de inschrijfformulieren gaat bekijken. Aan de hand van de ingevulde gegevens en de meegestuurde foto’s beoordeeld de vakjury welke winkels doorgaan naar het vervolgtraject van de verkiezing. Net als in het verleden kiest de vakjury een aantal genomineerden, waaruit de uiteindelijke finalisten gekozen worden.

Selectie genomineerden

De winkels die door de vakjury zijn genomineerd, worden vervolgens door een externe partij gecheckt op kredietwaardigheid. Verder krijgen deze bedrijven bezoek van en worden gebeld door een mystery shopper. Hiervan krijgen de deelnemers een terugkoppeling.

Finalisten krijgen bezoek van vakjury

Uit deze genomineerden worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd. Deze winkels krijgen bezoek van de vakjury, worden financieel geanalyseerd en online beoordeeld. De vakjury bestaat uit branchekenners, retaildeskundigen, een online specialist, een onafhankelijke accountant en een mystery shopper. Zij kiezen gezamenlijk de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. De titel wordt uitgereikt tijdens Bike MOTION Benelux 2019 in Jaarbeurs Utrecht.
Bekijk hier een filmpje van Steven van Wijk van Scootersmart in Almere, vorig jaar Provinciewinnaar in Flevoland.

Wil je jouw winkel aanmelden voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019? Meld je dan hier aan

Organisatie

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Hoofdsponsor
Vrienden van de verkiezing
In samenwerking met
Powered by

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details