Vakjury Tweewielerwinkel van het Jaar kiest genomineerden en finalisten

Vakjury Tweewielerwinkel van het Jaar kiest genomineerden en finalisten
10 nov 2018

De eerste aanmeldingen voor deelname aan de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 zijn binnen. Heeft u zich al ingeschreven? Vraag het inschrijfformulier aan en geef aan waarom u denkt dat uw bedrijf de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 zou moeten worden. 

Inschrijven kan op de speciale website van de verkiezing. Na aanmelding ontvangt u van ons een uitgebreid inschrijfformulier waarop u gegevens over uw bedrijf moet invullen, met omzetgegevens van de winkel en werkplaats. Samen met een aantal duidelijke foto’s van uw winkel en werkplaats stuurt u dit formulier op naar Tweewieler, waarna half december de vakjury de inschrijfformulieren gaat bekijken. Aan de hand van de ingevulde gegevens en de meegestuurde foto’s beoordeeld de vakjury welke winkels doorgaan naar het vervolgtraject van de verkiezing. Net als in het verleden kiest de vakjury een aantal genomineerden, waaruit de uiteindelijke finalisten gekozen worden.

Selectie genomineerden

De winkels die door de vakjury zijn genomineerd, worden vervolgens door een externe partij gecheckt op kredietwaardigheid. Verder krijgen deze bedrijven bezoek van en worden gebeld door een mystery shopper. Hiervan krijgen de deelnemers een terugkoppeling.

Finalisten krijgen bezoek van vakjury

Uit deze genomineerden worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd. Deze winkels krijgen bezoek van de vakjury, worden financieel geanalyseerd en online beoordeeld. De vakjury bestaat uit branchekenners, retaildeskundigen, een online specialist, een onafhankelijke accountant en een mystery shopper. Zij kiezen gezamenlijk de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. De titel wordt uitgereikt tijdens Bike MOTION Benelux 2019 in Jaarbeurs Utrecht.

Wil je jouw winkel aanmelden voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019? Meld je dan hier aan

Organisatie

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Hoofdsponsor
Vrienden van de verkiezing
In samenwerking met
Powered by

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details