Laatste dagen om in te schrijven!
29 nov 2018

De tijd begint nu echt te dringen: a.s. dinsdag 4 december is de deadline voor de verkiezing van de prestigieuze titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Er zijn al veel inschrijvingen binnen en het belooft weer een spannende strijd te worden. Meedoen aan de verkiezing bied je als ondernemer volop kansen om meer publiciteit te krijgen voor uw winkel.

Oud-winnaars benadrukken de enorme impact van de titel op hun winkel: de waardering van klanten, de medewerking van leveranciers en fabrikanten en de positieve boost die de titel geeft aan de omzet van de winkel. Meedoen aan de verkiezing dwingt jou en jouw medewerkers kritisch te kijken naar jouw winkel en de puntjes op de i te zetten.

Vul het inschrijfformulier in

Dus maak foto’s van jouw winkel en vul het inschrijfformulier in. Meedoen is gratis. Je hebt nog 5 dagen om uw winkel aan te melden. De deadline sluit dinsdag 4 december om 17.00 uur. 

Eerste ronde alleen beoordeling vakjury

Anders dan vorig jaar hebben consumenten voor de algemene titel Tweewielerwinkel van het Jaar nog geen stem. In de eerste ronde gaat de vakjury een eerste selectie maken van bedrijven die mee kunnen doen aan de verkiezing voor deze titel.

Aanmelden voor verkiezing

Inschrijven kan hier Na aanmelding ontvang je een uitgebreid inschrijfformulier waarop je gegevens over jouw bedrijf moet invullen, met omzetgegevens van de winkel. Samen met een aantal duidelijke foto’s van de winkel en werkplaats stuur je dit formulier naar Tweewieler, waarna half december de vakjury de inschrijfformulieren gaat bekijken. Aan de hand van de ingevulde gegevens en de meegestuurde foto’s beoordeelt de vakjury welke winkels doorgaan naar het vervolgtraject van de verkiezing. Net als in het verleden kiest de vakjury een aantal genomineerden, waaruit de uiteindelijke finalisten gekozen worden.

Selectie genomineerden

De winkels die door de vakjury zijn genomineerd, worden vervolgens door een externe partij gecheckt op kredietwaardigheid. Verder krijgen deze bedrijven bezoek van en worden gebeld door een mystery shopper. Hiervan krijgen de deelnemers een terugkoppeling.

Finalisten krijgen bezoek van vakjury

Uit deze genomineerden worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd. Deze winkels krijgen bezoek van de vakjury, worden financieel geanalyseerd en online beoordeeld. De vakjury bestaat uit branchekenners, retaildeskundigen, een online specialist, een onafhankelijke accountant en een mystery shopper. Zij kiezen gezamenlijk de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. De titel wordt uitgereikt op vrijdagavond 1 maart 2019 tijdens Bike MOTION Benelux 2019 in Jaarbeurs Utrecht.

Organisatie

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Hoofdsponsor
Vrienden van de verkiezing
In samenwerking met
Powered by

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details