Meest gestelde vragen door genomineerden

Meest gestelde vragen door genomineerden

Het kan zijn dat je als genomineerde vragen hebt over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de door genomineerden meest gestelde vragen. Onderaan staan de contactgegevens van de organisatie voor het geval jouw vraag hieronder nog niet vermeld staat.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
Alle genomineerden konden zich tot en met 4 december 2018 aanmelden.

2. Wie mogen er tweewielerwinkels nomineren?
Aleen een medewerker of de eigenaar konden een tweewielerwinkel aanmelden. 

3. Kunnen er meerdere genomineerden per gemeente zijn?
Jazeker, dat is geen enkel probleem.

4. Wat is het voordeel om actief aan de verkiezing mee te doen?
De te winnen titel levert veel publiciteit op, trotse medewerkers en aantrekkingskracht richting nieuwe klanten.

5. Hoe wordt de eindstand bepaald?
De eindstand wordt bepaald op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen en het beoordelingscijfer beiden voor 50% meetellen. Om gemeentewinnaar te worden zijn minimaal 75 stemmen nodig. Eindigen twee genomineerde winkels in 1 gemeente exact gelijk, dan wint degene met de hoogste beoordeling.

6. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Het is de moeite waard om de nominatie via Social Media zoals Facebook en Twitter uit te dragen. Ook werkt het uitstekend om jouw klanten een e-mail kunt sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over de nominatie.

7. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing en als ik eenmaal genomineerd ben, moet ik dan nog iets doen om de deelname te activeren?
Alle genomineerden kunnen gratis meedoen aan de verkiezing. Aanmelden voor de verkiezing kan hier.

8. Hoe kan de naam van mijn tweewielerwinkel gewijzigd worden?
Indien de naam van jouw tweewielerwinkel nog niet goed vermeld wordt op de internetsite, stuur dan een e-mail naar vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

9. Kan ik de gegevens van de stemmers inzien? 
Nee, in het stemproces bewaken we de anonimiteit van de stemmer. Wel is het mogelijk om aan het eind van de verkiezing een benchmarkrapport te ontvangen met daarin alle beoordelingen en verbeterpunten die bij het stemproces zijn ingevuld door de consument.

10. Wat moet ik doen als ik toch niet genomineerd wil zijn?
Er zijn grote voordelen aan verbonden. Voor de deelnemende tweewielerwinkels biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van klanten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden is gratis. Wil je toch echt niet meer genomineerd zijn, stuur dan een e-mail naar vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

11. Maken niet alleen de grote tweewielerwinkels kans op de gemeentetitel?
De eindstand wordt bepaal op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen en het beoordelingscijfer beiden voor 50% meetellen. Op die manier maakt een kleine tweewielerwinkel net zoveel kans als een grote tweewielerwinkel. Om gemeentewinnaar te worden zijn minimaal 75 stemmen nodig. 

12. Welke provincies in België doen mee?
Genomineerde tweewielerwinkels mogen meedoen in 5 Belgische provincies. In verband met de voertaal (Nederlands) heeft de organisatie de Belgische provincies bepaald op: West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant. Vlaamstalige tweewielerwinkels in het Brussels Hoofdstedelijke Gewest die willen meedoen, rekent de organisatie als behorend tot de provincie Vlaams-Brabant.

Heeft u een andere vraag, stel die dan via vragen[@]tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

Organisatie

Deze verkiezing wordt organiseerd door vakblad Tweewieler.
Hét vakblad voor de ondernemer in de Tweewielersector.

Hoofdsponsor
Vrienden van de verkiezing
In samenwerking met
Powered by

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details